Leren schort met naam - Personaliseer je schort op 4 manieren - Xapron
skip to Main Content

Personaliseer je leren schort met naam

Door je favoriete leerkwaliteit, de kleur en eventuele accessoires te kiezen is je leren schort al redelijk uniek in zijn soort. Wil je nu toch dat stapje extra? Kies dan voor een leren schort met naam. Zo ben je ervan verzekerd dat niemand anders rondloopt in precies dezelfde creatie als jij. Hoewel wij dat niet kunnen garanderen als je naam Jan, Niels of BBQ master is ;)

Een leren BBQ schort met naam maken, kunnen wij op 4 verschillende manieren. Hieronder lichten wij alle manieren toe inclusief de bijbehorende foto’s en prijzen.

1. Laat je naam op een label stempelen

Met behulp van slagletters stempelen wij jouw doorgegeven naam in een leren label op je schort. Dit labeltje plaatsen wij onder het Xapron label op het leren schort. Vermeld in het invulveld de naam of tekst die je graag op je schort wilt terugzien. Let op! Omdat onze schorten door ambachtslieden met de hand worden gemaakt, kunnen wij namen of woorden van maximaal 8 karakters stempelen.

Prijs € 5,-

2. Eigen logo of design op een groot label laten graveren

Wil je niet gebonden zijn aan het maximale aantal van 8 karakters, maar wel een leren BBQ schort met naam? Dan kan je ervoor kiezen om voor een groter leren label te gaan. Dit label heeft een afmeting van 7 cm x 5 cm. Je hebt nu de mogelijkheid om een eigen logo of design up te loaden. Dit label inclusief je logo plaatsen wij onder het Xapron labeltje op je leren schort.

Prijs € 10,-

3. Directe lasergravure

Het voordeel van deze optie is dat je ook hier niet bent gebonden aan het maximale aantal van 8 karakters, en kan je een eigen logo of ontwerp aanleveren. Het verschil met deze optie is dat we het ontwerp direct op het schort laseren en geen gebruik maken van een leren label. Dit geeft een ander effect dan bovenstaande personalisatie opties. Let op, deze optie kunnen wij niet uitvoeren op het model ‘Florida’ vanwege de leersoort.

Prijs € 15,-

4. Directe lasergravure + wit inwassen

Deze optie is hetzelfde als de optie hierboven, echter wassen wij je gegraveerde logo of design nog wit in. Dit zorgt voor een extra hoog contrast en meer zichtbaarheid op het schort. Ook hier, kunnen wij deze optie niet uitvoeren op het model ‘Florida’ vanwege de leersoort.

Prijs € 20,-

Levering

Wij doen ons best om je schort zo snel mogelijk te versturen. Bij het bestellen van een personalisatie d.m.v. lasergravure op je schort, moeten wij eerst handmatig op de computer een ontwerp maken. Houd daarom rekening met 2 tot 5 extra werkdagen levertijd.

Retourneren

Let op! Het is niet mogelijk om een gepersonaliseerd leren schort met naam te retourneren. De kans dat we iemand vinden met dezelfde naam of initialen is natuurlijk erg lastig ;)

Vragen en advies

En… heb jij al besloten waar jij voor gaat? Wordt het een leren schort met naam, initialen, een speciale datum die veel voor je betekend of toch een logo dat je zelf ontworpen hebt?

Mocht je er niet helemaal uitkomen of graag advies willen, bel of mail ons dan even! Dan kijken en denken wij met je mee voor de beste oplossing.

Back To Top